Despre București Sănătos

despre bucurești sănătos

București Sănătos este un proiect manifest, primul dintr-o serie, realizat cu scopul de a atrage atenția asupra faptului că sănătatea orașului influențează în mod direct starea de sănătate a locuitorilor lui.

obiectiv

Statistic, bucureștenii sunt cei mai nemulțumiți europeni de calitatea vieții din orașul lor. Împreună vom răsturna statisticile și vom transforma orașul într-un București Sănătos!

Intră pe www.bucurestisanatos.ro și fii activ! Accesând site-ul vei putea răspunde unui sondaj din care rezultă percepția bucureștenilor asupra stării de sănătate a orașului și care identifică principalele caracteristici ale unui oraș sănătos.

ce implică un București sănătos?

Un București sănătos are un sistem de educație la standarde europene. Într-un București sănătos pacienții au acces egal la servicii medicale de calitate. Un București sănătos are parcuri și străzi curate și sigure. Într-un București sănătos traficul este fluidizat, iar mijloacele de transport alternative sunt susținute.Un București sănătos are o arhitectură durabilă și respect pentru clădirile de patrimoniu.Un București sănătos respectă arta și își susține artiștii. Un București sănătos atrage deopotrivă investitori și turiști.

București sănătos este un proiect viabil care ajută la îmbunătățirea calității vieții noastre!

Construim împreună un București Sănătos!