Manifest

Manifest

Locul în care trăim determină felul în care trăim, iar sănătatea orașului este în strânsă legătură cu sănătatea noastră.

Bucureștiul de astăzi este un oraș poluat. Bucureștiul de astăzi este un oraș blocat, sufocat de noxele mașinilor care stau zilnic ore în șir în trafic. Bucureștiul de astăzi nu are suficient spațiu verde, iar curățenia lasă de dorit. În Bucureștiul de astăzi, părinții și bunicii noștri nu au acces egal la servicii medicale. Spitalele sunt neprimitoare și insuficient dotate. În Bucureștiul de astăzi, părinții stau la cozi pentru a le asigura copiilor un loc în creșe și grădinițe.

Calitatea mea de copreședinte al PNL Sector 1 m-a adus mai aproape de bucureșteni. Împreună cu tinerii care activează politic am sintetizat problemele de care ne lovim cu toții, zilnic. Echipa mea, cu experiență în politică administrativă, sănătate și mediu, lucrează acum la identificarea celor mai bune soluții pentru un București Sănătos.

Profesia mea de medic, experiența ca președinte al CNAS și ca membru în Comisia de Sănătate din Parlamentul României mă legitimează să afirm că sănătatea indivizilor și a orașelor reprezintă o prioritate. Cei 7 ani de activitate în Parlamentul European m-au învățat ce înseamnă cu adevărat respectul pentru comunitatea din care faci parte.

Vă chem alături de mine să transformăm Capitala într-un București Sănătos. 

Vă invit să vă spuneți părerile despre București pe www.bucurestisanatos.ro, o platformă online cu ajutorul căreia vom interacționa mai ușor.

Prin acțiuni ferme și implicare putem însănătoși orașul!

Un București Sănătos este un centru de excelență universitară, care pregătește generații de profesioniști. Un București Sănătos are spitale performante. Un București Sănătos are multe parcuri, străzi curate și sigure, infrastructură viabilă și alternative ecologice de transport. Un București Sănătos are arhitectură solidă și respect pentru clădirile de patrimoniu. 

Într-un București Sănătos, antreprenorii își dezvolta armonios afacerile, departe de cangrena corupției. Un Bucureşti Sănătos are o viaţă culturală de calitate și îşi face un renume din artă şi susţinerea artiştilor. Și, nu în ultimul rând, un București Sănătos se înscrie în planurile de vacanță ale turiștilor.

Cu respect, 

Cristian Silviu Bușoi,

Copreședinte PNL Sector 1